"Akyazı'da hummalı çalışma sürüyor"

Ali Rıza Egemen Haber61'e konuştu

"Akyazı'da hummalı çalışma sürüyor"
Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kafilesi maç için bugün Antalya'ya hareket etti. Yolculuk öncesinde Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Egemen mnaç öncesi son durumu değerlendirirken taraftardan sabır istediklerini yineledi. Saha sonuçlarının önemini bildiklerini belirten Egemen"  Başkanımız bunları zaman zaman anlatıyor taraftara. Biraz sabır ve destek istiyoruz. Bunu sürekli söylüyoruz ancak yeni bir takımız. Alanya’dan galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum." dedi.

Akyazı Stadı'nın açılış tarihiyle ilgili bilgi veren Egemen " Akyazı’da çok hummalı bir çalışma devam ediyor. Burayı TOKİ yapıyor ve bitirince bize devredecek. Bu biliyorsunuz inşaat işi, bir hafta iki hafta tabiki oynayabilir. Şimdiki gidişatın iyi olduğunu görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Bayramda camianın bir araya geldiğini hatırlatan Egemen " Bayram vesilesiyle bir araya geldik. Güzel bir bayramlaşma oldu. Bence taraftarımız ve camiamız birlik olma konusunda samimi. Bu gemiyi birlikte ciddi şekilde yürüteceğiz. Birazcık daha sabır sadece… Görev dağılımında yukarıdan aşağıya doğru güzel br görev dağılımımız var.Bizde asil yedek ayrımı yok. İnanç noktasında şehri dolaşıyoruz genel olarak bize inanıyorlar." dedi.

HABER61
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor