Akyazı'da elektrik giderinde yüzde 25 tasarruf nasıl sağlandı?

Trabzonspor, Trabzon Valiliğine başvurdu.

Akyazı'da elektrik giderinde yüzde 25 tasarruf nasıl sağlandı?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Kulübü’nün bugün Osman Turan Kültür Merkezi’nde düzenlediği mali genel kurulda bazı detaylar öne çıktı. Bunlardan bir tanesi de Akyazı MP Stadyumu’nun çevresindeki elektrik giderleri oldu. Buradaki giderin tamamını Trabzonspor Kulübü cebinden karşılıyordu. Konuyla ilgili harekete geçen bordo mavili kulüp Trabzon Valiliği aydınlatma komisyonu başkanlığına başvurarak, stadyum çevresindeki aydınlatmasının valilikçe karşılanmasını istedi.

Bunun için ilgili yönetmelik gösterildi ve sonucunda valilik de bunu kabul etti.
 
Bir dizi yenileme ve çalışmalar sonrası Trabzon Valiliği ile ortak çalışma ile enerji giderlerinde yüzde 25 tasarruf sağlandı.

Faaliyet raporunda stadyum giderleri bölümünde Valilikçe yapılan çalışma şöyle izah edildi;

“Trabzon Valiliği aydınlatma komisyonu başkanlığında başvuruda bulunularak genel aydınlatma yönetmeliğinin 5. Maddesinin 2. Bendi gereği stadyum çevre aydınlatmasının elektrik giderlerinin ödenmesi ve bakım işlemlerinin valilikçe karşılanması talebimiz uygun görülmüş AKSA yetkililerince gerekli işlemler yapılarak 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle çevre aydınlatma elektrik kulübümüzün uhdesinden çıkmıştır. Yapılan bu çalışmalar ile stadyumun genel elektrik enerjisi giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlanmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler