Aksilikler Trabzonspor'un belini büktü!

Trabzonspor'da yaşanan sakatlıklar adeta belini büktü.

Aksilikler Trabzonspor'un belini büktü!

UEFA Avrupa Ligi’nde 3, Süper Lig’de ise çıktığı son 2 maçı kazanamayan Trabzonspor’da üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle alternatif oyuncu sıkıntısı yaşanırken, teknik direktör Ünal Karaman da yoğun fikstürde yeterli rotasyona gidemedi.

Trabzonspor’da bu sezon yaşanan sakatlıklar takıma olumsuz yansıdı. Ligde son oynanan Göztepe maçında sakatlıkları nedeniyle 6 oyuncusundan faydalanamayan teknik direktör Ünal Karaman, en büyük eksikliği ise orta sahanın merkezinde yaşadı. En son ligin 3’üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında kulübesinde iki merkez orta saha hamle oyuncusu bulunan Karaman, sonraki süreçte Onazi, Mikel, Abdulkadir Parmak’tan sakatlıkları nedeniyle faydalanamadı ve zaman zaman sağ bek oyuncusu Kamil Ahmet’e bu bölgede görev verdi.

SON MAÇTA 6 OYUNCUSUNDAN YOKSUN KALDI

2018-19 sezonunun 17’nci haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Ogenyi Onazi’den uzun süredir yoksun kalan bordo-mavililerde, teknik patron Ünal Karaman, bu sezon ise Abdülkadir Ömür’den 13, Caleb Ekuban’dan 10, John Obi Mikel’den 4, Abdulkadir Parmak’tan 2 maçtır ve Daniel Sturridge’den de son Göztepe karşılaşmasında faydalanamadı. Bordo-mavililerde geçirdiği menisküs ameliyatı nedeniyle yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalan Yusuf Sarı’nın yanı sıra stoper oyuncusu Ivanildo Fernandes de sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor