Akçay ve Demirok Haber61'e konuştu

Trabzonspor’dan kiralık olarak oynayan Uğur Demirok, Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

Akçay ve Demirok Haber61'e konuştu

Trabzonspor’un Osmanlıspor’a mağlup olduğu maç sonunda Trabzonspor’un eski teknik direktörü Mustafa Akçay ile Osmanlıspor’da Trabzonspor’dan kiralık olarak oynayan Uğur Demirok, Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

Uğur Demirok eski takımına karşı değil takımına karşı oynadığını vurgulayarak “ Burada kontratom devam ediyor. Profesyonellik gereği elimden geleni yaptım ve kazandık. Bir yanım hüzünlü bir yanım sevinçli. Osmanlıspor olarak yukarıları hedefliyoruz. İyi gidiyoruz, ikinci yarıya iyi başladık. Trabzonspor’un en kısa sürede bu kötü durumdan kurtulup, bu yılı geçiş dönümü olarak atlatıp ondan sonraki senelerde asıl gücümüzü gösteririz Türkiye’ye. Geçen haftadan beri tüm Anadolu Trabzonspor’a destek veriyor, bende haklı olarak görüyorum protestoyu. Haklı bir protestoydu. Trabzonspor büyük bir camia. Yapılan bir haksızlık var. Herkes Trabzonspor’un gücünü görecektir en kısa zamanda. Kimse Trabzonspor’a haksızlık yapamaz. Bunu da küçük bir protestoyla haklı olarak Türkiye’ye gösterdiler.” Dedi.

Akçay ise Haber61 TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada “İnsan galibiyete sevinmek istiyor ama olmuyor. Profesyonel yanımız var bir de duygu yanımız var. Bunu da çok fzla dile getirip duygu sömürüsüyle avantaj elde etmeye çalışan kişileri de görüyorum. Bu beni çok fazla rahatsız ediyor. Trabzonspor’un bu söylemlere ihtiyacı yok. Benim şuandaki söylemlere de ihtiyacı yok. Dik durarak, şuanki yönetimin deiyişler yapacağını ve kulübümüzü iyi yerlere getireceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor