Akçay'dan Trabzonspor yorumu

"Trabzonspor bu sezon akıllıca transferler yaptı"

Akçay'dan Trabzonspor yorumu
Avrupa Ligi’nde perşembe günü Steaua Bükreş ile oynayacakları maç öncesi Trabzonspor’la zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, rakibin akılcı transfer politikasıyla geçen sezonlardan daha güçlü olduğunu fakat karşılaşmayı az hata yapanın kazanacağını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in üçüncü hafta karşılaşmasında yarın Trabzonspor’a konuk olacak Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, oynayacakları maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Karadeniz ekibinin bu sezon çok akılcı bir transfer politikası uygulayarak kaliteli oyuncular aldığını ve bununla gücüne güç kattığını söyleyen tecrübeli teknik adam Akçay, “Karşımızda geçen sezondan daha güçlü bir Trabzonspor var. Zor bir maç olacağını tahmin ediyorum. Çünkü Trabzonspor, hücuma yönelik saldırgan bir oyun formatına sahip. Dolayısıyla kendi sahasında yapacağı bu baskıdan kurtularak ataklar geliştirmeye çalışacağız. Az hata yapanın kazanacağı bir maç olacak. Trabzonspor evinde oynadığı bütün maçlarda favoridir fakat elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Perşembe günü Steaua Bükreş’le oynayacağımız Avrupa Ligi maçı öncesi bizim için önemli bir müsabaka olacak. Umarım işler istediğimiz gibi gelişir” dedi.“Seyircisiz oynamak lehimize”Trabzonspor’un geçen sezondan aldığı cezadan dolayı Osmanlıspor maçının seyircisiz oynanacak olmasının kendileri için avantaj olduğunu belirten Akçay, konuşmasına şu şekilde devam etti:“Seyircisiz oynamamız lehimize mi olacak yoksa aleyhimize mi olacak onu göreceğiz. Ama Trabzonspor güçlü bir taraftar kitlesinden yoksun sahaya çıkacak. O yüzden bunun lehimize olduğunu düşünüyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor