Akçay'dan flaş açıklama: Trabzonsporlu futbolcuyu istiyoruz!

Bordo mavilin takımın eski Konyaspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Akçay, Trabzonsporlu futbolcuyu istiyor

Akçay'dan flaş açıklama: Trabzonsporlu futbolcuyu istiyoruz!

Konyaspor'un yeni teknik direktörü olan Trabzonlu teknik adam Mustafa Akçay dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'da forma giyen Yusuf Erdoğan ile ilgilendiklerini söyleyen Akçay, "Trabzonspor'u da kollamalıyız" dedi.

- "Yusuf Erdoğan ile ilgileniyoruz"

Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'a talip olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Konyaspor olarak Yusuf Erdoğan ile ilgileniyoruz ancak Yusuf'un bize bakış açısını bilmiyoruz. Kendisiyle konuştuk, bizden süre istedi. Sanırım İstanbul ile ilgili düşüncesi daha yoğun. Saygı duyuyoruz. Çünkü yaşamı ve seçim hakkı onundur. Bizim ona destek olmamız gereken günlerdir. Çok yetenekli bir oyuncunun kaybolmadan, tekrar Türk futboluna geri dönmesini sağlamalıyız." şeklinde konuştu.

"Trabzonspor'u hepimiz kollamalıyız "

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Akçay, daha önce görev yaptığı Trabzonspor'u "Yuvamız." diye tanımlayarak, bordo-mavili kulübü kollamaları gerektiğini aktardı.

Trabzonspor ile de ilgili görüşlerini dile getiren Mustafa Reşit Akçay, "Burası bizim yuvamız. Biz Trabzonsporluyuz. Başka yerlerde çalışabiliriz, profesyonel olarak ekmeğimizi kazanabiliriz. Bu bizim onur duyduğumuz bir etiket. Yüzlerce insanın ekmek yediği, binlerce insanın kimliği ve aidiyet duygusu ile mutlu olduğu bu alanı hepimiz koruyup, kollamalıyız. Kişisel menfaatler zaman zaman kulübün önüne geçmekte. Bunu da asla hak etmiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Daha önce altyapılarda görev almayı istediği yönündeki açıklamalarına değinen tecrübeli teknik adam, "Trabzonspor'un profesyonel takımıyla ilgili kısmı kesmemin nedeni altta daha faydalı olabileceğimiz anlayışı bir ifade etme biçimi. Buna saygı duyulması gerekir. Trabzonspor'un profesyonel takımını yönetecek bir yığın kaliteli antrenör var. Biz zor olan kısma altyapıya talip olacağımızı söyledik. Bu gün itibariyle Trabzon altyapısı güçlü kişilere teslim edildi. Bundan sonra bizim böyle bir beklentimiz de olamaz. Onlar, böyle bir bakış acısından dolayı söylenmiş sözlerdi." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler