AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi'den Haber61'e özel açıklamalar "2-0 alacağız"

Ak Parti Trabzon Ortahisar ilçe başkanı Selahattin Çebi haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi'den Haber61'e özel açıklamalar "2-0 alacağız"

Şampiyonumuz İstanbul’da güzel bir başlangıç yaptı. Şehirde şampiyonluktan kalan heyecanın coşkunun devam ettiğini görüyoruz. Şehrimizde ilk maç. Bugün de inşallah o coşkuyla o heyecanla kazanacağız. Önümüzde Kopenhag maçı var onu da alacağız inşallah.

Ben hem sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Trabzonspor’umuza başarılar diliyorum. Bu maçta da skor tahminim 2-0 alacağız diyorum.

Trabzon sıradan bir şehir değil, hem turizm şehri hem spor şehri hem eğitim şehri hem de Türk siyasetine damga vurmuş insanlarla ülkeye yön veren bir şehir. 2 gün önce Ankara’daydım sayın bakanlarımızla istişarede bulundum. Belediyelerimiz ve bakanlıklarımız tam gaz çalışıyor. Özellikle turizm sezonu çok heyecanlı geçiyor. Bu açıdan hem esnafımız hem vatandaşımız memnun. Bunu uzayıp kış turizmine de yaymak istiyoruz. Trabzon hızla kalkınan bir şehir. Dolayısıyla sahada yaz dönemi milletvekillerimizle beraber çalışmalar yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da fındığa verdiği fiyattan vatandaşlarımız da üreticiler de memnun kaldı. Sahada Trabzonspor’un şampiyonluğu ile beraber devam ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor