Ajax'tan Trabzonspor'a şartlı onay

Trabzonspor'un oyuncu isteğine Ajax şartlı onay verdi.

Ajax'tan Trabzonspor'a şartlı onay

Trabzonspor, Ajax'ın genç yıldızı Naci Ünüvar'ı kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. Hollanda devi ise, süre alamamaktan şikayetçi olan genç futbolcu için "forma giyme" şartı koymak istiyor.

Sol kanada takviye yapmak isteyen Bordo-Mavililer, gündemine Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ın formasını giyen Naci Ünüvar'ı almıştı. Yapılan görüşmelerde taraflar arasında önemli yol katedilirken, genç futbolcunun kiralanması hedefleniyor. Özellikle A Takım'da görev süre alamamaktan dolayı şikayetçi olan 19 yaşındaki futbolcunun transferine ise bir şart konacak. Buna göre Ajax; Naci'nin, Bordo-Mavili takıma gitmesi halinde 'Forma giyme' maddesi koyacak. Eğer taraflar bu konuda da anlaşma sağlarsa transferin gerçekleşmesi an meselesi olarak görülüyor. Naci, 2018'den bu yana Hollanda temsilcisinin altyaş takımlarında şans bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler