Ahmetcan Kaplan'ın menajeri açıkladı: "Resmi olarak..."

Trabzonspor'un genç yıldızı Ahmetcan Kaplan'ın transfer söylentileri hakkında menajerinden açıklama geldi.

Ahmetcan Kaplan'ın menajeri açıkladı: "Resmi olarak..."

2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da hedef yeni sezonda da şampiyonluk.

Bordo-mavililerde 2022-2023 sezonu öncesi şu ana kadar kadroya 4 oyuncu dahil edildi. Takımda kalacak oyuncular içinse Abdullah Avcı'nın raporu bekleniyor. Avcı'nın geçen sezon ise üzerinde fazlasıyla durduduğu isim Ahmetcan Kaplan oldu.

Kaplan geçen sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 18 maçta görev aldı. Genç futbolcu için Lokomotiv Moskova Trabzonspor'a teklif yaparken bu teklif yeterli bulunmamıştı. Şimdi ise Fransız Lille'in Ahmetcan için 5 milyon Euro önerdiği iddia edildi. Bu konu hakkında Ahmetcan Kaplan'ın menajeri Nejder Ergezen'den açıklama geldi.

Ahmetcan Kaplan'ın menajeri açıkladı:

"LILLE'DEN TEKLİF GELMEDİ"
Ergezen, "Lille'den böyle bir teklif gelmedi. Bu bir uydurma haberdir. Ahmetcan'a sadece resmi olarak Lokomotiv Moskova'dan teklif geldi" dedi.

AHMETCAN KAPLAN KİMDİR?
16 Ocak 2003 Trabzon doğumlu olan Ahmetcan 1.89 boyunda ve stoper olarak görev yapıyor. Sol ayağını kullanan genç oyuncu aynı zamanda önlibero mevkisinde de görev yapabiliyor. İlk olarak 1 Temmuz 2018 tarihinde Trabzonspor Alt kadrosunda forma giyen futbolcu daha sonra Trabzonspor U16 takımına geçmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor