Ahmet Nur Çebi'den Trabzonspor açıklaması: Niye Cumartesi?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi'den Trabzonspor açıklaması: Niye Cumartesi?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sporting'le oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde yaptığı açıklamada TFF'ye Trabzonspor maçının günü ve Cüneyt Çakır'ın kararları nedeniyle tepki gösterdi. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sporting'le oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Portekiz'de Beşiktaş Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin Trabzonspor maçıyla alakalı yaptığı açıklamalar şöyle;

Ligin lideri olan, güçlü bir takımla Trabzonspor'la cumartesi günü maç yapacağız. O maç pazar günü olsun isterdik, niye cumartesi? Biz perşembe gece İstanbul'da olacağız, cuma günü evinde dinlenen oyuncuyu cumartesi maça çıkaracağız. Neredeyse sıfır antrenmanla. TFF dikkat edip de becerebilse güzel olacaktı ama anladığım kadarıyla yayıncı kuruluşun ısrarları var. Tabii ki Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları var, haklı olarak pazar günü oynuyorlar. Bir defaya mahsus bunu yapabilirdiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor