Genç: Trabzonspor turu geçen taraf olacak

Ortahisar Belediye Başkanı Genç, maç öncesinde Haber61 TV'ye konuştu

Genç: Trabzonspor turu geçen taraf olacak

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzonspor’un Akyazı’da Sparta Prag ile karşılaşacağı maç öncesinde Haber61 TV’ye konuştu.

Genç, “Tam 4 yıl önce son Avrupa maçımızı oynadık. Akyazı’da da ilk Avrupa maçımızı oynuyoruz. 2-2’lik bir avantajımız da var. Biletlerin hemen bitmesi de çok anlamlı. İnşallah bugün turu geçeceğiz. “dedi.

Birlik olmanın önemine dikkat çeken Genç “Dün hocamızın açıklamasını izledim. Bu iş hep beraber olursak başarılı olur. Karakterli bir hocamız var iyi bir kadromuz var. İnşallah o sene bu sene olacak. Sezon sonunda inşallah 8. Şampiyonluğumuzu kutlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Trabzonspor’un iyi bir kadrosu olduğunu belirten Genç “Geçen yıl takım olma yolunda ilerledik. Bu sene de takviyelerle daha iyi bir kadro oluşturduk ve daha iyi bir takım olacağız. Başkanımızın, yönetimimizin, futbolcularımızın , teknik heyetimizin arkasındayız. Maçı da 2-0 alacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor