Ahmet Metin Genç TFF'yi istifaya davet etti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten TFF'ye çağrı.

Ahmet Metin Genç TFF'yi istifaya davet etti

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor – Alanyaspor maçı öncesi Akyazı Stadının karşısında bulunan tepede 61 metre Trabzonspor bayrağı göndere çekildi. Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç ve Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen törene Siirt’ten gelen spor lisesi öğrencileri de katıldı. Genç burada yaptığı konuşmada TFF’yi tüm kurullarıyla istifaya davet etti.

Ahmet Metin Genç burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı ;

Birazdan oynanacak olan Alanyaspor maçında takımımıza başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizle beraber bayrağımızı göndere çekeceğiz. Geçen yıl Mardin Kızıltepe’ye bir yıl önce de Siirt il merkezine ziyaretler gerçekleştirdi. Hem kardeşlik hukukumuzu gerçekleştirmek istedik hem de birlik ve beraberliğimize katkı sunmak istedik. Akabinde oradaki kardeşlerimiz de Ortahisarımıza gelerek burada bulgur festivali düzenlediler. Bunları asaletli milletimizi bölmek adına entrikalar düzenleyenlerin planlarını bozmak adına önemsediğimizi söylemek istiyorum.

O bölgelere gittiğimizde sayıları çok fazla Trabzonsporluların olduğunu gördük. Sadece Mardin Kızıltepe ilçesinde Trabzonspor derneğinin 3500 üyesi olduğunu, Siirt’te sayın valimizin de katkılarıyla güzel etkinliklerin olduğunu gördük. Bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyduk. Bu vesileyle şu tespiti yaptık ki Trabzonspor’umuz sadece sayısal manada şampiyonluklarından dolayı sempati beslenen bir takım değil, Trabzonsporumuz aynı zamanda ortaya koyduğu karakteriyle ülkemizin bir çok köşesinde insanımızın hislerine tercüman olan bir takım olduğunu gördük.

Aynı anlayışla yolumuza devam ederken 2010-2011 yılından itibaren Türk futbolunda yaşanan ve yaşanmaya da devam edilen adaletsiz bir düzene karşı da bir duruşu ortaya koymak istedik. Biz futbolun sadece bir tutku bir hobi olduğunu Trabzonspor hususunda özen gösterdiğimiz bilinen bir gerçektir.

Galatasaray maçında ve Başakşehir maçında teknolojiden yararlanılmasına rağmen yapılan bu hataları kabul etmediğimizi , kabullenmeyeceğimizi ve buna dur denilmesi gerektiğini bütün platformlarda yüksek sesle haykırdık.

Bugün de bunun benzeri bir etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bu adaletsiz düzen 2010 – 2011 yılından itibaren TFF’nin tüm kurul ve kuruluşları ile beraber devam ediyor. Futbolda da adaletin tahsis edilmesi adına sadece MHK değil, disiplin kurulu da tahkim kurulu da yönetim kurulu da başkanı da tümüyle beraber, futbolda yeni bir dönemin başlaması adına, Türk futbolunun ileriye gitmesi için istifa etmesi ve fedarasyonun tümüyle yenilenmesi için bir kez daha Trabzon’dan Akyazı’dan ve şanlı bayrağımızın altında ifade ediyorum.

Yakın zamanda da Cas’taki duruşmaya da gitmeyi düşünüyorum. Trabzonspor’un hakkını hukukunu korumak için ne yapılması gerekiyorsa hazır olduğumuzu bütün camiaya iletiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler