Ahmet Çubukçu'dan kaleci Onur'a övgüler

Çubukçu: "Her takım onun gibi kaleciye sahip olmak ister"

Ahmet Çubukçu'dan kaleci Onur'a övgüler

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu Onur'un takım kaptanı olarak bordo-mavili takımda yer edinmiş önemli oyunculardan biri olduğunu belirtti.

Onur'un takımın önemli isimlerinden olduğunu ifade eden Çubukçu, "Onur, sadece saha içindeki performansıyla değil saha dışındaki duruşuyla da herkesin sevgisini kazanmış önemli bir oyuncu. Onun gibi bir kaleciye her takım sahip olmak ister. Biz de performansından dolayı memnunuz. İyi bir sezon geçiriyor ve ona ilerleyen dönemlerde de daha çok ihtiyacımız olacak." ifadelerini kullandı.


TAKIMIN EN İSTİKRARLISI

Trabzonspor'un kaptanı, performansıyla takımına önemli katkı yaparken bordo-mavililerin ligdeki en istikrarlı oyuncular arasında ilk sırada yer aldı.

Onur Recep Kıvrak, bordo-mavili takımın Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 26 maçın tamamında 90'ar dakika olmak üzere 2 bin 340 dakika sahada kalarak en fazla görev yapan isimlerin başında geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor