Ahmet Ağaoğlu : Türkiye'ye önemli bir ders verdik

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Rizespor maçı sonrası haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu : Türkiye'ye önemli bir ders verdik

Haber61 - Özel röportaj - Tuncay Lakot

Trabzonspor, Süper Lig’in 17. Haftasında sahasında ağırladığı Rizespor’u 4-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Maçı değerlendiren Ağaoğlu “Her maç zor. Geçen hafta da söyledim maç maç gidiyoruz. Şampiyon olacağız diye yola çıkmadık. Olursak da hayır demeyiz. Kulübün disiplini bozulmuş. Anlatmamıza rağmen bunun farkına varılmadı. Bu iş zaman alacak dedik. Trabzonspor uçuk kaçık rakamlarla transfer yapacak takım değil. Kulübün sırları söylenmesin istiyorlar ama bu artık sır değil. Geçmişte yapılan yüksek harcamalar tarihe karıştı. Sahada mücadele eden 11’in değeri 11 Milyon değerinde, aldığımız kadro 30 Milyon değerinde. Demek ki siz 15 milyon kadro maliyeti ile zirveye oynarsınız. Onazi’nin aşil tendonu koptu, büyük ihtimal sezonu kapattı. Trabzonspor takım futbolu oynuyor. Önemli olan bunu yapmak. Bununla alakalı geçtiğimiz haftalarda bazı tasarruflarımız oldu bu hepimizin malumu. Biz her maçta bu futbolu oynamaya, aynı ciddiyetle oynamaya özen gösteriyoruz. Özellikle bugün topa hakim olan takım Trabzonspor. Takımın kaptanı Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Parmak, Abdulkadir Ömür, Kaleci. Nwakaeme güzel bir maç çıkardı. Tam bir aile oldular. Bağımlılıkları üst seviyede. Bunu sürdürmek lazım. Paralarını da ödememiz lazım. Onun için de yol kat ettik. Bu kadromuzla Türkiye’ye iyi bir mesaj verdik. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

RÖPORTAJIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Altyapıdan 4- oyuncu

Ahmet Ağaoğlu devre arası yapılacak transfer çalışmaları hakkında da konuşan Ağaoğlu“Altyapıya parmak gidip geliyor. Bizim sokağa atacak paramız. Yok. Şansımız yardım ederse ve taraftarlarımız desteğini esirgemezse, 4-5 gol yiyeceğiniz günler gelecek diyenler, İran’dan oyuncu alınır mı diyenler vardı. Sezon sonu bunların hepsini yüzüne vuracağız. Şuanda 2. yiz ama buna bakmıyorum. Maç maç gideceğiz. Camianın istediği güzel futbolu ararsak sonuç geliyor.” İfadelerini kullandı.

Ekuban kalacak mı?

Trabzonspor’un kadrosunda kiralık olarak oynayanEkuban’ın bopnservisinin alınıp alınmayacağı ilşe ilgili soruya “Ekuban geldiği zaman, lig 2 den oyuncu aldınız diyenler şimdi alalım diyorlar. İyi sözleşme yaptık istediğimiz zaman alırız. Ama Ekuban bizden biri. Annesi öldüğü hafta gelip oynamak istiyorum diyen futbolcu formanın içindedir, forma onun üzerindedir.o forma ona yakıştı. O forma yakışanın üzerinde kalır.”dedi.

Oğuzhan Özyakup gündemde mi?

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan yunculara talip olup olmadığı ve Oğuzhan Özyakup takasının gündemde olduğu hatırlatılan Ağaoğlu “Bu takımı neden beğenmiyorsunuz. Biz gelince ne dedik? Trabzonspor’un hizmet ettiği değil Trabzonspor’a hizmet edecek oyuncular lazım bize. Bugün bu kulübün hizmetinde olan ve aslanlar gibi savaşan bir kadro var. Bu kadroya saygısızlık yapmayalım. Bunun içerinde Batuhan da var Abdulkadir parmak da var. Bu tür söylentiler bu oyuncuların alın terine saygısızlıktır. Taka falan yok. Alınan futbolcular olacak gidecekler olacak. “ diyerek söylentilere son noktayı koydu.

Sezonu kapattığı söylenen Onazi'nin yerine transfer yapılacak mı?

Onazi ile sabah konuştum çok istekliydi diyen Ağaoğlu "Çok farklı kazanacağız demişti. Şanssızlık sonucu sakatlandı. Yerine oyuncu alacak mıyız? Haluk Şahin beyle konuştum altyapıda 2 oyuncu var dedi." ifadelerini kullandı.

RÖPORTAJIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor