Ahmet Ağaoğlu: "Sörloth, Uğurcan'a 'duvar', Uğurcan ise Sörloth'a 'kral' diyor"

Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu: "Sörloth, Uğurcan'a 'duvar', Uğurcan ise Sörloth'a 'kral' diyor"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, açıklamalarda bulundu. 

Ağaoğlu'nun konuşmalarından satır başları:

"Bazı eleştiriler yapılırken konuyu derinlemesine düşünmek lazım ve hocanın tercihlerine saygı duyulmalı. Sörloth'u Avrupa'nın önde gelen liglerinden gözlemciler takip ediyor. Sörloth, Uğurcan'a 'duvar', Uğurcan ise Sörloth'a 'kral' diyor."

Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Transfer çalışmalarımız bütçemiz doğrultusunda olacak. Bana göre Avrupa'nın 3 kalecisinden biri ve en iyi 5 forvetinden biri bizim takımda. Uğurcan ülke futbolu adına da büyük şans. Değeri 20-25, 30 milyon Euro... İnşallah sezon sonuna kadar."

Bu haftaki antrenman performansı belirleyici olacak. İnşallah Abdülkadir, Çaykur Rizespor maçında yedek olur. Tony'nin durumu yarın veya çarşamba netlik kazanacak. Ekuban'ın antrenman eksikliği var. 15 gündür sakattı. Alternatif olarak oynayıp oynamayacağı bile kesin değildi. 25-30 dakika ile sınırlıydı. Böyle bir oyuncuyu maçın başında oyuna sürerseniz, 30. dakikada kenara alamazsınız. Bunu futbol dünyasındaki herkes bilir. Bazı eleştiriler yapılırken konuyu derinlemesine düşünmek lazım. Ekuban'ın da devam eden bir sakatlığı var, o kadar ciddi olmadığını düşünüyorum. 2-3 hafta içinde sakat ve cezamız olmazsa daha alternatifli bir kadromuz olacak.

Sörloth'un sözleşmesi neden herkesin derdi oldu? Alex 2 yıllık kiralık. Satın alma opsiyonu önümüzdeki yılın Mayıs ayında. Ben bugün bonservisini alırsam Buy-Out maddesi devreye girecek. Ciddi şekilde izleniyor. Şu anda Palace'tan 2 yıllığına kiraladık. Bonservisi onlarda. Önümüzdeki sene Mayıs ayında opsiyonu kullanmak istersem bu hakkım var. Bonservisini tartışmanın bir manası yok. Defalarca söyledik."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler