Ahmet Ağaoğlu "Şampiyonluk sonrası 61 pare top atışı yapılacak" dedi ve uyardı

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ahmet Ağaoğlu "Şampiyonluk sonrası 61 pare top atışı yapılacak" dedi ve uyardı

Trabzonspor, bugün taraftarı ile kucaklaştı. Şampiyonluğa 1 puan kala, yarın oynanacak maç öncesi taraftarın isteğini kırmayan bordo mavililer Akyazı Stadı’nda taraftara açık antrenman gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi başkan Ahmet Ağaoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ağaoğlu “Sadece dakika ve saat değil puan da sayılıyor. Şampiyonluğa bir puan var. İnşallah yarınki maçtan arzu ettiğimiz sonucu alırız ve 2021 22 şampiyonluğunu hep beraber yaşayacağız. Taraftarın uzun zamandır böyle bir talebi vardı hocamız açtı idmana. Büyük bir coşku var. Şehrin nüfusu 2 katına çıktı. Ülke dışına yaşayan 4-5 yıldır gelmeyenler maça geldiler. Trabzonspor’un şampiyonluğu diğer takımların şampiyonluklarından çok farklı olacak bunu da herkes görecek.” Dedi.

Mutluluğa kurşun sıkmayın diyerek uyarıda da bulunan Ağaoğlu “Taraftarımızdan isteğim coşku heyecan, göz yaşına dönüşmesin. Bunla alakalı hem ulusal medyada hem de yerel medyadan mesajlar vermeye çalışıyoruz.

Coşkumuz heyecanımız sevincimiz gözyaşına dönüşmesin. Birbirimize sarılalım silaha sarılmayalım. Bu mesajı sürekli vermek hoş değil ama. İnşallah yarın şampiyon olursak şampiyonluğumuzu 61 pare top atışı ile kutlayacağız. Ayrıca havai fişek gösterileri ile şampiyonluğu kutlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Ağaoğlu açıklamaları şu şekilde:

Duygusal anlamda ne hissettiğimi tarif edecek durumda değilim ben de farkında değilim. Bu tarz şeyler gerçekleştikten sonra fark edebiliyoruz. Burada sorumluluğu üstlenen insanlarız biz. Ağır bir sorumluluk bu. İlk geldiğimiz 4. Maç beraberlikle sonuçlanmıştı. 4-5 yaşında bir kız çocuğu ağlıyordu. Annesi bana söyleme başkana söyle dedi. Sorduğumda biz neden sürekli yeniliyoruz demişti. İçime dert olmuştu. Bu kadar ağır sorumluluğu olan bir görevde olunca farklı oluyor. Şu anda biraz sinirlerim alınmış gibiyim. İş bir nihayetine ulaşsın göreceğiz.

Gol attığımız zaman veya yediğimiz zaman protokol tribününde sevinemiyorsunuz. İş duygusallıktan biraz uzaklaşıyor. Şuanki halim odur.

Geldiğimde 3-4 yıl sabır istiyoruz demiştim. Ama 3-4 yıllık süreçte zirvenin uzağında kalacağız anlamına gelmiyordu. Sürdürülebilir bir başarı için 3-4 yıl sabır istemiştim. Tüm Türkiye alkışlayacak demiştim. Tüm Türkiye olmasa da futbolu bilenler alkışlıyordur.

Sporun içerisinde bu var. Bir yarışın içerisindesiniz. Yöneticilere burada büyük görev düşüyor. Şampiyon olacağız diye yola çıktığınızda taraftarı da bu beklentiye sokuyorsunuz. Camialar beklenti içerisine girdiğinde ve başaramadıkları zaman oluyor bu tarz şeyler. Keşke olmasa kazananı keşke alkışlayabilsek. Büyük bir lig olduğunu söylüyoruz ama bu açıdan bunu başaramıyoruz. Rakibe saygı ön plandadır. Rakibe saygı duymazsanız şampiyon olabilirsiniz ama gönüllerin şampiyonu olamazsınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler