Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı açıklaması: “İçime kan damladı”

Başkan Ağaoğlu Yusuf Yazıcı’nın transferi ile ilgili konuştu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı açıklaması: “İçime kan damladı”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Yusuf Yazıcı’nın transferi konusunda yaptığı açıklamada “içime kan damladı” dedi. 

Yusuf’un engellememesine rağmen kararlı şekilde mücadele ettiğini belirten Başkan Ağaoğlu, “Hikayemizin başrol oyuncusuydu. Biz işin para yönünde değildik. Böyle bir geliri bu senaryo içerisinde ihtiyacımız yoktu. Bu hikaye tamamlanana kadar hiçbir oyuncumuzu gönderme niyetinde değiliz. Yusuf’un gitmek için ısrarı teklifi kabul etmemize neden oldu. İçime kan damladı. Biz bir hikayeyi yeniden yazmaya başlamıştık ve hikayenin başrol oyuncusuydu. Herhalde kısa sürede kendimi toparlarım. İçin el vermese de vermiş olduğu karara saygı duyuyorum. Benim engellememe rağmen sürekli sahada mücadele ettiği gibi mücadele etti. Kırgınlık, küskünlük dargınlık söz konusu değil. Bugün bu ülkede futbola başlayıp Avrupa’ya giden en yüksek rakam. O misyonunun bir bölümünü tamamladı ama keşke hepsini tamamlasaydı” dedi.

yusuf

yusuf

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor