Ahmet Ağaoğlu'ndan taraftara çağrı: 40 bin kişi istiyorum!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Başakşehir maçında taraftarın tribünleri doldurmasını istedi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan taraftara çağrı: 40 bin kişi istiyorum!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor'da Gaziantep FK maçı yankıları sürüyor. Bordo mavililerin son dakika golü tuhaf bir hakem hatası ile iptal edilince camiadan tepkiler yükseldi. Trabzonspor'un yaptığı tepki açıklamasına da MHK başkanı cevap verince adeta yangına benzin döktü. 

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, saha dışındaki işlerin yönetimşi olduğunu belirtip "Benim mesajım taraftara. Sakin olsunlar. Bunlar bizim işimiz. Bunlara karşı mücadele ediyoruz. Bana soruyorlardı bu sene o senemi. Bu hafta o hafta. Sezon sonu da bu sene o sene. Başakşehir maçında 40 bin taraftarı tribüne bekliyorum Oyuncular sahada oyuncular görevini yerini yerine getirirken onlar da tribünde yerine getirsinler.Bu haftadan sonra o haftalar bu hafta. Sezon sonu o sene bu sene olması için o hafta bu hafta." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor