Ahmet Ağaoğlu'ndan Sosa mesajı!

Ahmet Ağaoğlu, Sosa’nın üst düzey performans sergilediği maçlara ait bir görsel paylaşıp, ‘Devam’ mesajı verdi. Kaptan ile haftaya masaya oturulacak

Ahmet Ağaoğlu'ndan Sosa mesajı!

Trabzonspor başkanı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Whatsapp'tan Jose Sosa ile ilgili paylaşım yaptı. Anlık paylaşımların yer aldığı ağda, Sosa'nın takımı sahiplendiği ve üst düzey performans sergilediği maçlara ait bir görsel yer aldı. Ağaoğlu'nun bu hareketi, sözleşme uzatma görüşmeleri öncesi Sosa ile yola devam edileceği mesajı olarak algılandı. Yönetimin, Gençlerbirliği maçının ardından Sosa ve menajeri ile masaya oturması bekleniyor. Arjantinli yıldızın da kalmaya sıcak baktığı bildirildi. Görüşmeler sırasında Sosa'dan yıllık ücretinde de indirim yapması istenecek. Bordo-mavililer, Jose Sosa'nın yanı sıra kontratı sona erecek olan Filip Novak'ı da takımda tutup, kadro iskeletini korumayı hedefliyor.

7 MAÇTA 4 ASİST
Takım kaptanlığına getirilen Jose Sosa, geçen sezondan bu yana sürekli yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giyip 5 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan tangocu, bu sezon da ligde ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde oynanan 7 maçta 4 asist gerçekleştirdi. Tecrübeli oyuncu, bu maçların tamamında 90 dakika sahada kalmayı başardı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler