Ahmet Ağaoğlu'ndan Onur Kıvrak ve ödeme açıklaması "Eziklik hissediyorum"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu basın toplantısı düzenledi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Onur Kıvrak ve ödeme açıklaması "Eziklik hissediyorum"

Trabzonspor’daki ödemeler ile alakalı olarak da açıklamalarda bulunnan başkan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ağustos ayına ait tek kuruş ödeyemediklerini belirtip, uzun süre ödeme yapamadıkları Onur Kıvrak, Pereira ve Esteban’ın özverilerini kelimeler ile ifgade edemediğini söyledi ve eziklik yaşadığını belirtti.

Ahmet Ağaoğlu “Ağustos ayıyla ilgili henüz bir kuruş ödeyemedik. Gelirleri 2023'e kadar temlik altında olan bir kulüp olarak takımı zirve yarışında tutmaya çalışıyoruz. Futrbolcularımızın bu formayı sahiplenerek gösterdikşleri aidiyet duygusu çok iyi. Oyuncularımızın gösterdiği özveri e sabrın karşısında hakikatgen eziliyporum. Demekki Allah bize böylesini nasip etti. İnşallah alnımızın akıyla buradan çıkacağız. An itibariyle fut bolcularımızın alacakları 15 gün gecikmiş dönemde. 2 yıldır parasını alamayan Onur var. Eylül ayına girmeyi hiç istemedim. Pereira, Esteban bunların özverilerini kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Sahada gösterdikleri performansın karşılığını verememenin ezikliğini hissediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor