Ahmet Ağaoğlu'ndan önemli açıklamalar

Ahmet Ağaoğlu AEK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan önemli açıklamalar

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu AEK maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu AEK maçı ile ilgili olarak, "Zor takım. Bizim kalibremizde bir takım. Deplasmanda oynuyoruz. Yunan futbolunun 3-4 takımından birisi. Oynamamış maçın sonucu bilmek mümkün değil. İnşallah iyi oynarız ve Trabzon için iyi bir sonuçla döneriz" dedi.

Biletlerin kısa sürede tükenmesi ile ilgili sorulan soru üzerine başkan Ağaoğlu, "Prag maçında ciddi bir izdiham oldu bilete alakalı. Kısa süre içinde bitiyor. Bu sıkıntıdan kurtulmanın en kolay yolu da kombine almak. Taraftar bir şey gördü. Bana göre hala iyi değil ama kombine satışları fena değil." şeklinde konuştu.

Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un gündeminde olduğu ileri sürülen Wanyama ile ilgili olarak "Wanyama mı? "Öyle bir yama yok" dedi.

Başkan Ağaoğlu gençlerin durumu ile ilgili "Gençleri geçecekler. Genç diye yeşil kart verip takıma sokamazsınız. Gençler bunları geçecekler. Kimse kimsenin sırtına bedava form a geçirmez. Gençler çok çalışarak bunları geçecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor