Ahmet Ağaoğlu'ndan maçın hakemine tepki: Sistem yine çalışmadı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye KupasI'nda çeyrek finale kaldı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan maçın hakemine tepki: Sistem yine çalışmadı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında penaltı atışları sonrası çeyrek finale kalan Trabzonspor’da maçın hakemine tepki var.

Karşılaşma sonrası konuşan başkan Ahmet Ağaoğlu “Futbolun içerisinde bunlar var. Uzamaması gereken bir maçtı. Yine de çeyrek finale kaldığımız için mutluyuz” dedi.

Hakem konusunda da yorumda bulunan Ağaoğlu “Nwakaeme'ye kesinlikle temas var. VAR'ın uyarması gerekirdi. Önemli oyuncularımızın birini, adil olmayan sarıdan kaybettik. Kararın, federasyona ya da Tahkim'e yapılan itirazlar indirilip indirilmeyeceğini bilmiyorum ama değerlendireceğiz.

Net olarak ayağa temas var. Aldatmaya yönelik değerlendiremeyiz. VAR hakemleri de bir şey yapmadı. 2 sarı karttan kırmızı kart yedi. Adil olmayan kartlardan dolayı Malatya maçında oynayamayacak. Sistem bugün yine çalışmadı.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu ceza almayan Vedat Muriç sorusuna ise "Bana ne ağabey, ben o işlere bakmıyorum, ben kendi işlerime bakıyorum. Başkaları bizimle uğraşıyor ama bizim başkaları ile uğraşacak halimiz yok, biz kendi yolumuza bakıyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler