Ahmet Ağaoğlu'ndan lig tescili tartışmalarına sert cevap: İddiayı ortaya atanların...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu lig tescili konusuna sert cevap verdi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan lig tescili tartışmalarına sert cevap: İddiayı ortaya atanların...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor, 23 hafta önce oturduğu liderlik koltuğuna demir atmış durumda. Eski TFF başkanı Nihat Özdemir'in görevinden istifa etmesinden sonra ortaya çıkan ligin tescilli hakkındaki iddialara Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan sert yanıt geldi.

Ligde şampiyonluğa koşan Trabzonspor , mutlu son için geri sayıma geçerken bir yandan da ligin 'tescil edilmemesi' yönünde birtakım girişimler olduğu da konuşulmaya başlandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından 13 hakemin görevden alınması ve sonrasında Tahkim Kurulu'ndan dönmesiyle başlayan tartışmalara Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan tepki geldi.

Okan Üniversitesi'nde bordo- mavili ekibe verilen 'Yılın Takımı' ödülünü alan Başkan Ağaoğlu, törenin ardından soruları yanıtladı. Ligin tescili hakkındaki tartışmaların anlamsız olduğunu belirten Ağaoğlu, "İddiaları ortaya atan insanların ciddiyetine bakmak lazım. Açıkçası biz hiç ciddiye almıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor