Ahmet Ağaoğlu'ndan futbolculara mesaj: Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan futbolculara mesaj verdi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan futbolculara mesaj: Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Biz hazırız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyen bordo-mavili oyunculara, “Size inanıyoruz” sözleriyle destek ve moral verdi.

Trabzonspor'da idmanlar neşeli geçerken, futbolcuların temposunun her geçen gün daha da arttığı öğrenildi. İlk günlerde tedirgin olan oyuncular, testlerin negatif çıkmasıyla moral buldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu da takımı yakından takip edip, teknik direktör Hüseyin Çimşir'den sürekli bilgi alıyor.

'Şampiyon olacağımıza inanıyoruz'

"Biz hazırız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz" diyen futbolcularına mesaj gönderen Ağaoğlu, ligin başlangıç tarihi üzerindeki tartışmalara kulaklarını kapatmalarını istedi. Ağaoğlu, "Kimin ne söylediğine bakmayın. Biz devletin alacağı her karara saygı duyacağız. Ancak şunu bilin ki şampiyonluk yolunda takımımıza güveniyoruz ve inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor