Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Ndiaye açıklaması: İlgileniyoruz ama...

Ahmet Ağaoğlu, Ndiaye haberlerini doğruladı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Ndiaye açıklaması: İlgileniyoruz ama...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği toplantısı çıkışında açıklamalarda bulundu. Ndiaye’nin ilgilendikleri bir isim olduğunu ifade eden Ahmet Ağaoğlu flaş açıklamalarda bulundu.

Devre arasında kadroya katılacağı iddia edilen Badou Ndiaye’yle ilgili soruyu yanıtlayan Ağaoğlu, "Londra’daydı, İstanbul’a geldiği söylendi ama Dakar’da olduğu ortaya çıktı. Bizim gündemimizde olan bir oyuncuydu. Ama İstanbul’a geldiği ya da Trabzon’a geldiği haberlerini sağdan soldan duyuyoruz. Her takımın transfere ihtiyacı var ve geçtiğimiz dönemlerde kulüpler transfer mevsiminin açılmasını dört gözle beklerdi. Hareketli bir pazar oluşurdu ama artık o pazar yok. Lisans talimatı ve FFP dahilinde herkes mevcut limitleri doğrultusunda transfer yapar. Trabzonspor’un limiti 8-12 milyon TL arasında. Bunun üzerinde bir transfer yapma söz konusuysa, bu oyuncu bedelinin 3 katı parayı kulübe kazandırmak zorundasınız. Oyuncu satışı, reklam, sermaye artışı gibi şekillerle bunun yapılması gerekiyor. Türkiye’de transfer eski dönemdeki şekliyle olmayacak. Hiç kimse, ‘Transfer yapacak paranız var mı?’ diye sormuyor. TFF bunu açıklıyor. Lisans talimatı uyarınca sınırda olan kulüpler bunlar, boşluğu olan kulüpler bunlar ve aşanlar bunlar diyerek açıklıyor. Camiaları da toplumu da beklentiye sokmayalım. Bu uygulama nedeniyle sıkıntı yaşayacak olanlar vardı. Alınıp veriliyor ve ekonomiye can veriliyordu ama o dönem bitti. Trabzonspor transfer yapacaksa 6-12 milyon TL arasında limiti var. Bu paraya 20 oyuncu alabiliyorsam alacağım, limite göre hareket edeceğiz" açıklamasını yaptı.

"Görüşme TFF ofisinde yapılsaydı daha doğru olurdu"
Sakatlanan Yusuf Yazıcı ile ilgili de konuşan Ağaoğlu, "Yusuf, hangi takımın formasını giyerse giysin bizim çocuğumuz. Çok üzüldüm sakatlığına. Ben Yusuf’a moral vermek için telefon açtım ama o bana moral verdi. Hatta esprili şekilde, 'Başkanım Trabzon’daki arkadaşlarımın menüsküsü yırtıldı, çaprazı koptu, ayağı kırıldı. Ben de onları yalnız bırakmak istemedim ve sakatlandım' dedi. 1 haftalık bir bekleme süresi olacak ve sonrasında MR çekilip ameliyatının nerede ne şekilde yapılacağının kararı verilecek. Camia olarak da çok üzüldük. Sevdiğimiz ve bizim marka elçimiz olan bir kardeşimiz. Çok da iyi gidiyordu ama futbolun içinde bunlar da var. Allah başka hiçbir sporcuya böyle sıkıntı yaşatmasın" diyerek sözlerini sürdürürken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Zekeriya Alp’in yaptığı görüşmeyle ilgili olarak da, "Ben bir kulüp başkanıyım. Bununla alakalı yorum yapmam etik olmaz. Ama şöyle söyleyeyim, bu tür buluşmalar eğer TFF ofisinde yapılsa çok daha doğru olur. En azından spekülasyonlardan uzak olur ve bu tür tartışmalara konu olmaz. TFF’de yapılsaydı daha doğru olurdu. Ben de bir kulüp başkanıyım ve fazla bir şey söylemem doğru olmaz. Bir kulüp başkanı, TFF Başkanı ve MHK Başkanı bu sorudaki muhataplar. Ben bunları söyleyerek yetinsem daha iyi olur" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor