Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklama: Bu senaryonun parçası olmayacağız

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklama: Bu senaryonun parçası olmayacağız

Haber61 Spor Servisi

Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrası TFF'nin bölgedeki maçları erteleme kararıyla ertelenen Malatyaspor - Trabzonspor maçı için Fenerbahçe'nin ve Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in yaptığı skandal açıklamalarla ilgili Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu şöyle konuştu;

Yapmış olduğumuz açıklamada herşeyin açık olduğunu düşünüyorum. Dün öğlen saatlerinde saat 13.25 civarında federasyon tarafından arandım. Bu mevcut şartlarda maçı erteleme düşünceleri olduğunu ilettiler. Ben Malatya tarafının düşüncesini sordum kendilerine, onların da aynı görüşte olduğunu ifade ettiler. Ben de teknik heyetle görüştükten sonra onlara döneceğimi söyledim. Hocamız da ertelerlerse saygı duyarız ama biz hazırız şeklinde konuştu. Bu çok net. Bende federasyona bunu ilettim. Sonra oluşan süreci hep beraber takip ettik.

Çok açık net şekilde söylüyorum, yazılı olarak açıkladk insanlar anlamıyorsa hala; Biz asla ve asla TFF'den erteleme talebimiz olmadı. Eğer Gevrek bizi itham ediyorsa bunu ispat etmek zorundadır. Ama bu süreç yaşanırken ilginç olan süreçle ilgisi olmayan bir kulübün sürece dahil olmasıdır. İrdelenmesi gereken budur. Yaklaşık 2-3 haftadırTrabzonspor üzerinden oynanan bir oyun var. Önümüzdeki hafta iki kulübün maçı var. Geldiğimizden beri hiçbir kulübün adını ağzımıza almamaya gayret gösterdik ve bu konuda sert talimatlarım da var. Mücadele sahada verilir dedik, saha dışı olay varsa bunları yöneticiler görüşür dedik. Bu tartışmaların dışında kalmaya çalıştık. Bir kulübün başkanı ısrarla 2-3 haftadır oynayacağımız maçın öncesinde kendi yazdıkları senaryonun içine çekmeye çalışıyorlar. Tek mesajım Trabzonspor taraftarınadır. 96'da ve 2011'de yaşanan senaryoların aynısı uygulanmaya çalışılmaktadır. Biz bu tiyatronun içinde olmadığımız takdirde çabaları boşa gidecektir. 

Bizim federasyonun açıklamasından önce her karara saygılıyız diye açıklamamız var. Hiç bir talebimiz olmadı. Uçağımız kiralandı, seyahat programı hazır.

Benim stoperim kart cezalısı olsa ne olur. Buna mı sıkışıldı yani. Biz geçen yıl Fenerbahçe'yi altyapının kalecisi ile yendik. Büyük kulüpler bunlarla uğraşmamalı. Trabzonspor bu senaryonun içinde olmayacaktır. Saha dışı olaylarla avantaj sağlamaya çalışanların aklı 96'da ve 2011'de kalmışsa bu onların sorunu.

Tekrar söylüyorum, Gevrek bu açıklamaları yaptıysa çıkıp bunu kanıtlamalıdır. Yoksa büyük vebal altındadır. Malatya bizim kardeşimizdir. Gidip 5'te yedik geldik, gidip yendik de geldik. Her seferinde hoş karşılandık.  O yörenin insanları her türlü başarıyı hakeden insanlar. Şimdi çıkıp iki yöneticiyle yaşadığımız kaosa bakar mısınız. 

Tekrar Trabzonspor taraftarına çağrım, bütün senaryo gelecek hafta oynanacak maç üzerine kuruluyor. Sakın ama sakın oyuna gelmeyin. Sağduyulu davranılmalı. 

Federasyon da konuyla ilgili mutlaka açıklama yapmalıdır.

Ayıp değil mi bu " Trabzonspor korktu gelmedi" neden korkacağız biz. Olaya şu tarafından bakın; Orada stadyumda iki ambulans iki sağlık görevlisi görevlendirilse benim içim acır.  Göçük altında kalan insanlardan daha mı önemli. Lanet olsun böyle 3 puana. İnsanca bir davranışın insanların canını sıkmasını anlamış değilim.

Geldiğimizden beri ortaya koymaya çalıştığımız yönetici profili aman ortam gerilmesin. Saygıyla oynayalım, takımları saygıyla karşılayalım saygıyla uğurlayalım. Bu heralde birilerini raahtsız etti. Ben utanıyorum gerçekten. Şu konuştuklarımıza bakın. Ben bu konuşmayı yapmaktan hicap duyuyorum, utanıyorum, yeri dibine giriyorum. Şu konuştuklarımıza bakın. Stoper ceza alacakmışta, Nwakaeme oynamayacakmışta... İnsanlar orada panik içerisinde, ayıptır bizim konuştuğumuz şeylere bakın. İnsanlar eğer bizi ayıplıyorlarsa hiç de haksız değiller.

erman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler