Ahmet Ağaoğlu'ndan camia buluşmasında birlik vurgusu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor camiasının bir araya geldiği buluşmada camiada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan camia buluşmasında birlik vurgusu

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'da 'öze dönüş' şiarıyla çalışmalarına başlayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, camiayı yeniden bir araya getirmek için çalışmalarına başladı. Trabzonspor Medical Park Stadyumu'nda kahvaltılı bir program düzenleyen Ahmet Ağaoğlu kısa bir konuşma yaptı. 


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un diğer takımlara benzemediğini anlatan Ağaoğlu, camiadaki kopuşun Trabzonspor'a zarar verdiğini vurguladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Ağaoğlu şu mesajları verdi: "Bizi biz yapan, bizi diğer takımlardan farklı yapan iç dinamiklerimizdir. Biz birlik olduğumuzda bizi kimse yıkamamıştır. Faruk Özak’ı, Nizamettin Algan’la da konuştuğumuzda aynı şeyleri söylüyoruz. Biz koptukça ayrıldıkça irtifa kaybediyoruz. İçimizde olması gereken dayanışmayı birliği öne çıkaramadık. İnşallah bugünden sonra birlik ve beraberliğimizi üst seviyeye çıkarırız. Trabzonspor herkesin kulübü. Daha ileriye taşımak için birlik olabiliriz. Bana İstanbul'dan Trabzonspor’u nasıl yöneteceksiniz dediler ben de bize her yer Trabzon dedim. Genel kurulumuza mardinden siirtten katılan üyeler varken bizim sırtımız yere gelmez. Bugün herkesi maça bekliyoruz. İstanbul’da da bir kahvaltı yapacağız. Mardin Kızıltepe’de de olabilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor