Ahmet Ağaoğlu'dan flaş forvet açıklaması: Taraftar istedi diye...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu forvet transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'dan flaş forvet açıklaması: Taraftar istedi diye...

2019-20 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, ikinci etap kamp çalışmaları için geldiği Avusturya kampındaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana kamp kadrosunda yer alan 31 futbolcunun tamamı katıldı. Antrenmanda Afrika Uluslar Kupası'nda ülkelerinin milli takımında mücadele eden ve izinli olan Nijeryalı oyuncu Obi Mikel ile Ganalı Caleb Ekuban yer almadı. Antrenmanı izlemeye gelen bir grup taraftar ile de fotoğraf çekilen başkan Ahmet Ağaoğlu taraftarların forvet çağrısına yanıt verdi.


AĞAOĞLU'DAN TARAFTARLARA: SIRF SİZİN GÖNLÜNÜZ OLSUN DİYE YENİ FORVET ALACAĞIZ
Antrenmanı izlemeye gelen bir grup taraftar ile de fotoğraf çekilen başkan Ahmet Ağaoğlu, "Forvet ne zaman gelecek" şeklindeki sorulara, "Aslında elimizde iki tane iyi forvet var ama sırf sizin gönlünüz olsun diye yeni forvet alacağız" şeklinde yanıt verdi.
Bu arada antrenman sonrasında bordo-mavili taraftarlar drone kullanarak, teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çekildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler