Ahmet Ağaoğlu: "Çarşamba ya da Perşembe günü..."

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu: "Çarşamba ya da Perşembe günü..."

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Sparta Prag eşleşmesini değerlendiren Ağaoğlu, "Seyircisiz oynanacağı bilgisi geldi bana ama kesin değil. Daha kolay bir takım çıkabilirdi. 3. önelemede rakibimizi yenip play-off'ları da geçip gruplara kalacağımıza herkes inanıyor. Uzun bir uğraş verdik UEFA cezasını ortadan kaldırmak için. Hazırlıklarda iyi gidiyor. Behlül, Hüseyin ve Ahmet Canbaz'ın topu direkten döndü. Genç ama çok kaliteli bir kadro var. İsimlerini telafuz etmekte zorlandığınız isimleri bir sene sonra bütün Türkiye konuşacak. Çok kaliteli bir genç kadromuz var." dedi.

Transferlerle alakalı konuşan Ağaoğlu, "İnşallah Çarşamba ya da Perşembe herkesin merakını gidereceğiz. Gelecek oyuncu forvet olacak" dedi.

"BU SENE SATIŞ YOK"

"Bizim amacımız başarıyı sürdürülebilir kılmak. Onun için gençlere o kadar yatırım yaptık. Sattığımız oyuncunun yerini doldurmak istiyoruz. Bu sene satış yok. Göndereceğimizi gönderdik zaten. Benim bir o kadar daha oyuncum var. Ben onları nerede oynatacağım? Federasyona da bunu sordum. Bu oyuncuların oynayacağı rezerv bir lig lazım. Kaldığımız yerden bu sene de devam edeceğiz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler