Ahmet Ağaoğlu "Burak Yılmaz'ın bu yaptığı iki oldu"

Ahmet Ağaoğlu Haber61 Mikrofonlarına konuştu.

Ahmet Ağaoğlu "Burak Yılmaz'ın bu yaptığı iki oldu"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Trabzon’da oynanan Türkiye-Rusya maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu Takımı durgun gördüm diyerek “Takımı durgun gördüm bazen böyle oluyor. Galibiyetle bitmeyen her maç beni üzer. Bunda da üzüldüm.” dedi.

Burak yılmaz konusunda da açıklalarda bulunan Ağaoğlu “Burak konusunu kendisine sormak lazım. Neden bu ihtarnemeyi çekti. Şikayet etti ona sormak lazım. Çok taze konu. Yönetim olarak görüşülecek. Basından beri söylüyorum. Ödemelerde yaşanan sorunlar sadece bizde değil herkeste var.alti aydır para ödemeyen takımlar var. Ama biz geldiğimizde beri bombardıman yaşıyoruz . Yine alacaklarını alamayan 6 7 oyuncu var onlar hala bir başvuru yapmadı. Ödenecek bir para varsa ödenir ihtarnemeyi gerek yok. Ona sormak lazım. Transfer sezonu biter bitmez yaptı. Geçen sezonda ve bu sezondan bir aylik,birde puan başına alacağı var.Yaptırım gibi birsey sözkonusu değil. Takımın kaptanı ve yerli. Yüzde seksen yabancı olduğunu düşünürsek takımın kaptanı böyle bir yol açarasa2gerisini düşünmek bile istemem. Yaptığı bu iki oldu.” dedi

Ağaoğlu ayrıca “Bu konu üzerinden spekülasyon yapmak doğru deil. Özellikle beni çok üzdü. Kaptanimizdan böyle birşey gelmesi üzdü. Geldiğimizde aylardır ödenmeyen paralar vardı. Geldik ödedik şimdi herkes bizden mi çıkarıyor hıncını anlamadım. trabzonspor olarak baktığımızda bizim aaşamayacağımız  sıkıntılar değil.  Geçen yıl o kadar parayı ödeyen takım bunu da öder.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
65 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor