Ağaoğlu’ndan şampiyonluk açıklaması: Mücadeleyi bıraktığınız anda…

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Kayserispor maçı sonrası konuştu.

Ağaoğlu’ndan şampiyonluk açıklaması: Mücadeleyi bıraktığınız anda…

Trabzonspor Süper Lig’in 8. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor’a konuk oldu.

Karşılaşma sonrası Haber61 mikrofonlarına konuşan Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu” Gol yediğinizde maçı kaybetmiyorsunuz, puan kaybettiğinizde, maçı kaybettiğinizde liderliği kaybetmiyorsunuz. Mücadeleyi bıraktığınız anda, umudunuzu kaybettiğinizde, inancınızı hırsınızı yitirdiğinizde her şeyinizi kaybediyorsunuz”

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

Kayserispor kulübüne, başkan Berna hanıma, oyuncularına, taraftarına, bizi sokakta görüp selam veren herkese çok teşekkür ediyoruz, çok iyi ağırlandık. Sonuç ne olursa olsun burada çok maç oynadık, mutlu geldik iyi ağırlandık. Kayserinin iyi bir takım, yükselen bir grafiği vardı. Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Oynamadan kazanılan maç yok. Gol yediğinizde maçı kaybetmiyorsunuz, puan kaybettiğinizde, maçı kaybettiğinizde liderliği kaybetmiyorsunuz. Mücadeleyi bıraktığınız anda, umudunuzu kaybettiğinizde, inancınızı hırsınızı yitirdiğinizde her şeyinizi kaybediyorsunuz. Maçların hepsinde 3 puan alan takım şampiyonluğu yakalar. Maçı kazanınca rehavete kapılacak bir yapımız yok. Hedefimiz şampiyonluk.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler