Ağaoğlu U19'a dikkat çekti: Kafamdaki bu değil!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu U19'a dikkat çekti: Kafamdaki bu değil!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 45. Olağan Divan Genel Kurulu'nun ardından Haber61'e özel açıklamalar yaptı.

Genel kurulun oldukça sağduyu içerisinde geçtiğini aktaran Ağaoğlu  "Genel kurullarımız her zaman sağduyudur. Burada ortak payda Trabzonspor’dur. Herşeyin ötesinde geçmişe duyulan saygıdır." dedi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Kulüp olarak yeni lisans talimatının takipçileri olacaklarını belirten Ağaoğlu "Böyle bir yönetmelik çıkarıp kulüpleri bu disiplinin içine sokuyorsanız. Ve sonra bunun uzağında kalanların ricasıyla talimatları yapmazsanız adaletsizlik olur." şeklinde konuştu.

ELLERİNDEKİ KAN KURUMAMIŞ!

Türkiye Milli Takımı'na Fransa maçındaki asker selamı nedeniyle UEFA'nın soruşturma açmasını değerlendiren Ağaoğlu "Hayatları emperyalizm ile geçmiş ellerindeki kan henüz kururumamış insan topluluğundan Mehmetçiğine selam gönderen futbolcusuna karşı anlayış bekliyorsunuz. Bunu bir kere beklemeyin.

Ruanda'da Cezayir'de Fas'ta yaptıklarını ,Afrika’da yaptıklarını yakın tarihte hatta Libya’da yaptıkları ortada.  Ey Fransa senin ne işin var bizim sınır güvenlik bölgemizde. Hala askerleri Suriye'de. Böyle bir topluluktan cephedeki askerine selam gönderen futbolcusuna karşı anlayış ve nazaket bekliyorsunuz sizde çok safsınız. Hiç yadırgamadım. " ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu her maça aynı ciddiyet ve hassasiyetle hazırlandıklarını belirterek "Ekomonik ve sportif olarak yaptıklarımız ortada. Allah futbolcularımıza sakatlık vermesin. Onlar herşeyin en iyisin ortaya koymaya çalışıyorlar. Her zaman aklımdan geçen galibiyet." dedi.

KAFAMDAKİ U19 BU DEĞİL

Başkan Ağaoğlu son olarak her maçını takip etmeye çalıştığı U19 takımı ile ilgili de konuşarak "U19 ile ilgili biraz sıkıntılarımız var. Bu süreç biraz bizi yordu. Önümüzdeki günlerde biraz daha oraya odaklanacağım. Benim kafamdaki U19 bu değil." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor