Ağaoğlu: Trabzonspor yönetimi olarak önceliğimiz...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu: Trabzonspor yönetimi olarak önceliğimiz...

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündemle ilgili Haber61'e konuştu. Ağaoğlu UEFA'dan lisans alabilmek için bu ay sonuna kadar 80 Milyon TL bulunması gerektiğini söyledi.

Ağaoğlu, lige verilen arada yönetim olarak kaynak arayışında olduklarını belirterek " Önümüzdeki sezon transfer yasağı almamak ve UEFA'dan lisans yenileme işlemi için gereken miktar 80 milyon TL." dedi.

Medyaya yansıyan teknik direktör Ünal Karaman'ın sözleşmesinin yenileneceği haberleri üzerine Haber61'e konuşan Ağaoğlu "Önceliğimiz bu sonuna kadar yapılması gereken ödemeler.Bizim birinci önceliğimiz 31 Mart'a kadar ödenmesi gereken para için kaynak yaratmak. Önümüzdeki yıl için UEFA'dan lisans alabilmek ve Avrupa kupalarına katılabilmek için bu paranın ödenmesi şart. Var gücümüzle çalışıyoruz.Bu sorunları ortadan kaldırınca sezon sonu transfer konularını masaya yatıracağız." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un UEFA'da bulunan 18 dosyasının maliyetinin 80 milyon TL civarında olduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu " Öncelikli çözmemiz gereken konumuz yönetim olarak bu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler