Ağaoğlu tarih verdi: Trabzonspor'a stoper transferi ne zaman yapılacak?

Trabzonspor'un uzun süredir arayışta olduğu stoper transferi konusunda Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklama yaptı.

Ağaoğlu tarih verdi: Trabzonspor'a stoper transferi ne zaman yapılacak?

Haber61 / Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımda zorunlu ihtiyaç olan stoper transferi konusunu değerlendirdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, menajerler piyasasının transferleri olumsuz etkilediğini söyledi.

Bordo mavili takımın merakla beklenen stoper transferi için gün veren Başkan Ahmet Ağaoğlu "Önümüzdeki hafta içerisinde o işi halledeceğiz. Bir ismin rüzgarı havada esse 10 kişi üzerine atlıyor. Bu yüzden isim ile ilgili şu anda bir şey diyemeyeceğim" diyerek isim vermekten kaçındı.

Transfer gündemine giren oyuncuların menajer tuzağı yüzünden transferlerinin imkansız hale geldiğini vurgulayan Başkan Ağaoğlu, "600 Bin TL veya 700 Bin TL'ye anlaşacak adamın fiyatı menajer yüzünden bu sefer 2 katına çıkıyor. Konuştuğumuz oyunculardan bir tanesine birisi gitmiş "Sen çok ucuza gidiyorsun. 2 misli rakama seni Trabzonspor'a götürürüm" demiş. O adamı da tanımayız, etmeyiz. Bizimle alakası yok, acayip bir piyasa haline geldi." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor