Ağaoğlu'nun yeni yönetiminde yer almayan Sertaç Güven'den ilk açıklama

Trabzonspor'un mevcut yönetiminde yer alan Sertaç Güven açıklama yayınladı

Ağaoğlu'nun yeni yönetiminde yer almayan Sertaç Güven'den ilk açıklama

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun gelecek dönemdeki yönetiminin listesi bugün açıklandı. Listede mevcut yönetimden yer almayan isimlerden biri de Sertaç Güven oldu. Güven konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

İşte Sertaç Güven'in açıklaması;

Yönetim kurulunda bulunduğum süre içerisinde bir Trabzonsporlunun camiaya nasıl hizmet etmesi gerekiyorsa, en içten duygularımla, profesyonelce bu görevi yerine getirmeye çalıştım. Tek gayem Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil etmek, hak ettiği noktalara taşımak ve camiamızla bütünleşmek oldu.

Bu süre içerisinde yaptığım seyahatlerde, Edirne'den Yalova'ya Urfa'ya; Paris'ten Moskova'ya, Dubai'ye, her gittiğim yerde taraftarımızla bir araya geldim, çaylarını içtim, heyecanlarını özlemlerini paylaştım. Şahsi olarak yaptığım ve yapmaya devam edeceğim tüm etkinliklerde kulübümüzün ve ülkemizin geleceği çocuklarımızı, gençlerimizi hedef aldım.

Şampiyonluk yolunda göreve devam edecek olan ve bayrağı devralacak olan yönetici arkadaşlarımıza tüm kalbimle başarılar diliyorum. Yönetim dışında olmanın hiçbir farkının olmadığını göstereceğim bu süreçte, üzerime düşecek olan her türlü maddi manevi görevi yapmaya hazırım. Sonunda Trabzonspor'umuzun kazanacağı bu yolda emin adımlarla yürümeye, mücadele etmeye ve gerekiyorsa kavga etmeye devam!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler