Ağaoğlu'nun gözü altyapıda

Başkan Ahmet Ağaoğlu altyapı konusunda oldukça istekli

Ağaoğlu'nun gözü altyapıda

Kulüp olarak yeni Abdülkadirler yeni Yusuflar çıkartmak zorunda olduklarını söyleyen Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Devre arası kampında U21, U19 ve U17 takımlarından 2’şer genç yetenek görmek istiyorum”dedi.

Bir yandan ekonomik sıkıntıları aşmaya çalışan, diğer yandan zorlu lig maratonundaki takımın sorunlarını çözmek için uğraş veren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, altyapıyla da yakından ilgileniyor. Özkaynak düzenine geçişin önemine her fırsatta vurgu yapan Başkan, geçtiğimiz günlerde altyapı hocalarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Trabzonspor’un U21, U19 ve U17 takımlarından 2’şer futbolcuyu devre arası kampında görmek istediğini ileten Ağaoğlu, yeni Yusuflar, yeni Abdülkadirler çıkartmalarının şart olduğunu söyledi. Trabzon’un kendi bünyesinden yıldızlar çıkartarak daha kolay düzlüğe ulaşabileceğini vurgulayan Başkan Ağaoğlu şöyle devam etti:

‘Transferle olmaz’

“Sürekli futbolcu transfer ederek bir noktaya varamayız. Geçmiş, zaten bunun kötü örnekleriyle dolu. Hem taraftarın aidiyetini artırmak hem de izlediğimizde ‘işte bizim takımımız’ diyebileceğimiz bir Trabzonspor için altyapı reformu olmazsa olmaz. Sadece Trabzonspor’un da değil, Türk futbolunun kurtuluşu orada. İnanıyorum ki altyapıdan düzenli futbolcu çıkartacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler