Ağaoğlu'nun cezası kaldırıldı!

Yapılan savunma sonrasında 60 günlük ceza kaldırıldı

Ağaoğlu'nun cezası kaldırıldı!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, PFDK'nın verdiği 60 günlük hak mahrumiyeti cezasına itiraz etti ve ceza kaldırıldı.

Trabzonspor Kulübü hukuk işleri sorumlusu avukat Eda Lermi ile birlikte bugün savunma yaptı ve tahkim kurulu Trabzonspor ve Ahmet Ağaoğlu'na verilen cezayı kaldırdı.

TFF'den yapılan açıklamada verilen kararlar ve cezalar duyurulurken Trabzonspor'a verilen para cezası ihtara çevrildiği Ağaoğlu için verilen ceza kararının da kaldırıldığı görüldü.

Yapılan açıklamada "Ahmet Ali Ağaoğlu ile ilgili PFDK'nın 11.12.2018 tarihli E. 2018- 2019 / 474 K.2018- 2019/ 514 sayılı kararına itirazı incelendi. Başvuran kulüp ve kulüp başkanı tarafından duruşma talep edildiği görüldü. Duruşma için tayin edilen, 13.12.2018 Perşembe günü saat 14.00'de başvuruda bulunan kulüp başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu ile kulüp yöneticisi ve vekili Av. Eda Lermi Zorer'in hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı. Yapılan müzakere neticesinde; Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş. ve başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu'nun itirazlarının kabulü ile PFDK kararının kaldırılmasına oy birliği ile..." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor