Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman sorusuna yanıt

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın gönderilmesiyle ilgili soruya yanıt verdi

Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman sorusuna yanıt

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunurken takımın eski teknik direktörü Ünal Karaman'ın olaylı ayrılışı ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Ağaoğlu konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

Geçmişle alakalı olarak konuşmanın anlamı yok. Geçmişi revize edemezsiniz. Bugün geldiğiniz noktanın değerlendirmesi daha sağlıklı olur.  Trabzonspor kalibresindeki bir kulüpte ne zamanki bir oyuncu veya antrenör veya kulüp başkanı, kulübün üzerinde değer görmeye başlar anla ki orada bir sıkıntı var. Trabzonspor kulübünde asıl olan armadır, kendi şahsiyetidir. Ahmet Ağaoğlu, Hasan, Hüseyin değil. Efsane başkan Şamil Ekinci’nin ismini genç jenerasyon zor hatırlar. Yüzde 10’unu ancak bilirler. Trabzonspor felsefesini oluşturan başkan. O bile kulübün önünde değer görmedi. Kendi de müsaade etmedi. Falan oyuncu kırmızı çizgimizdir vs. . Yıllardır benimsediğim bir şey var. Çıktığım hiçbir programda benim hiçbir şekilde bir oyuncuyu veya hocasını eleştirdiğime kimse şahit olmamıştır. Ben futbolu o kadar sevmiyorum. Ama Trabzonspor benim hayatım, herşeyim. Bu kadar ağır yükün altına girmemin sebebi bu aşk.

Haber61 Spor Servisi

ağa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor