Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması: Ocakta ayrılanlar olabilir

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması: Ocakta ayrılanlar olabilir

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımdan ayrılabilecek oyuncular olduğunu belirtti ve Ocak ayı transfer dönemini hedef gösterdi.

Ahmet Ağaoğlu son günlerde Ünal Karaman’la ilgili yapılan yorum ve haberlere sert tepki göstererek, "Biz ciddi bir kulübüz ve mağlubiyetle galibiyetle kimseyi gönderip kimseyi almayız." dedi.

Bu tür haberlerin ya kasıtlı ya da cahillikten yapıldığını söyleyen Ağaoğlu, evet bazı sorunlarımız var ama bunlar teknik heyetle bağlantılı değil. Ahmet Ağaoğlu Denizlispor maçında çok önemli bir avantajı dezavantaja çevirdiklerini ancak bunu önümüzdeki maçlarda telafi edeceklerini sözlerine ekledi.

Kulüp olarak doğru yolda olduklarını belirten Ağaoğlu ne zaman doğru işler yapıyoruz bu tür kötü niyetli haberler çıkıyor dedi.

“Vedalaşacağımız oyuncular olabilir”

Son günlerde çoktan transfer söylentileriyle ilgilide konuşan Ahmet Ağaoğlu “Transferde isimlere takılmaya gerek yok bu süreci hocamız Ünal Karaman’la yönetiyoruz o talep ediyor biz araştırıyor ve ona sunuyoruz, ekonomik anlamda kendimize uyan oyuncular alacağımız gibi vedalaşacağımız ya da kiralayacağımız oyuncular da olabilir “ şeklinde konuştu.

Son olarak TFF’nin bütçe arttırımıyla ilgili konuşan Başkan Ağaoğlu, bu karar çıktığında tepki verdik ama biz o tepkiyi kendimizden çok ülke futbolu adına verdik o gün insanlar kendimiz için sandı ama bugün görüyoruz ki futbol dünyası yine Trabzonspor’un çizgisine vede doğrusuna geldi.

Trtspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler