Ağaoğlu'ndan Sturridge isyanı!

Sturridge hakkında ortaya atılan asılsız iddialara Ahmet Ağaoğlu yanıt verdi.

Ağaoğlu'ndan Sturridge isyanı!

Haber61 Spor Servisi

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Getafe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu İspanya'da basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

SAKATLIKLAR MORAL BOZDU

Zor bir süreçten geçiyoruz. Daha ligin 4. haftasında önemli oyuncularını hatta alternatif oyuncusunu kaybettik. Ardından fernandes de sakatlanıdı. Bunlar her takımın başına gelebilecek şeyler ancak 1 hafta içinde olması moralleri bozdu. Bu moral bozukluğu ve baskının altında bir arada oynamayan oyuncuların sahaya çıktığında kötü performans sergilemesi beklenmeyen brşey değildi. Yalnızca bir maç üzerinden takımın başarısız olduğu algısı yaratmak doğru değil.

STURRİDGE'YE BORÇ YOK!

Sturridge'nin maaşını almadığı ve bunun için sahaya çıkmadığı yönünd bir haber vardı. Bu kadar hassas bir süreçten geçerken böyle bir şeyle karşılaşmak kötü. Sturridge zaten imzayı attığında parasını almıştı. Altını çize çize söylüyorum, Trabzonspor'un hiçbir futbolcusuna hocasına borcu yok. Ağustos ayının ödemeleri de eylül ayının 7-8'inde gerçekleştirildi. 

BUNLAR ZARAR VERİYOR

Bugün de Sturridge'in daha önce aldığı ceza üzerinden yine burada haber yapılması FA'in TFF'ye başvuracağı iddialarının gündeme getirilmesi... Her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacımız olduğu dönemde böyle şeylerin yapılması.. Bunların bilinçli yapıldığını düşünmek istemiyorum ama bu tür haberlerin yapıldığında verdiği zararın bilinmesi gerekiyor. Biz uluslararası uygulamaların cezaların ne olup olmadığını bilmeyecek kadar cahil insanlar değiliz. Herşeyi araştırılıp yapılmış bir transferdir Sturridge transferi.

Trabzonspor başkanı ve yöneticilerin görevi idaridir. Teknik kadroya müdahale sporun içerisinde telaffuz edilememesi gereken şeyler. Bazı insanlar bu işleyişe kendilrini inandırmış olabilir ama bu yönetim o yönetim. Benim tek yaptığım moral motivasyon. Sakatlıklardan dolayı canı sıkılan oyuncuların olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalışıyorum. Farklı algılanıyorsa şuan dediğim gibi algılanmasını istiyorum. Bazı şnsanlar ayağımızın takılmasını istiyorlar ama belki fırsat bu fırsat diyorlar ama biraz daha zaman istiyorum onlardan.

Sturiddge için TFF ye başvurulacağı haberi çıktı. Biz uluslarası kuralları bilmeyen insanlar değiliz. Bir bulvar gazetesinin haberini yazmak yerine bizi sorsalar daha iyi olurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor