Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması: Finansal noktada kilitlendi!

Trabzonspor'da Başkan Ağaoğlu'ndan flaş Sörloth açıklaması geldi

Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması: Finansal noktada kilitlendi!

Trabzonspor'da geleceği merak konusu olan Alexander Sörloth'un transferiyle ilgili Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu Sörloth'un Liepzig'e gitmekte ısrarcı olduğunu açıklayarak " 2020-2021 sezonundaki maçların yüzde 50’sinden fazlasında oynadığında 6 Milyon Euro vererek satın alma hakkına sahiptik. Bugün itibariyle böyle bir şey söz konusu değil. Dolayısıyla oyuncu bizde kiralık aynı zamanda C. Palace’ın malı. Birkaç kulübün ilgisi var. Leipzig ve iki kulüp istedi ama oyuncu Leipzig’e gitme konuusunda çok ısrarcı. Biz ısrarla kalmasını istedik ama gitmekte ısrarcı. Bu işin 4 tarafı var. Biz, C.Palace, Leipzig ve oyuncunun kendisi. Sıkıntılı bir süreç." dedi.

Ağaoğlu Sörloth'un sözleşmesinde yer alan ve haberlere sıkça konu olan çıkış maddesini de ilk kez açıklayarak "Bir de oyuncuyla yapılan sözleşmede de 9 Milyon Euro’luk serbest kalma maddesi vardı. 4 tarafın mütakabatıyla çözülebilecek bir sözleşme. Trabzonspor ve C. Palace kulübü anlaşırsa olacak. İki tarafta birbirinin onayı olmadan oyuncuyu satma hakkına sahip değil. Şartlar dönüp dolaşıp finansal getiriye geliyor. Trabzonspor olarak bizim ciddi bir talebimiz var. C. Palace da aynı miktarı talep ettiği için ona göre davranıyor. Tamamaen finansal noktada kilitlendi olay. Önümüzdeki 48 saat içerisinde çözülürse çözürlür olmazsa önümüzdeki sürece bakacağız." ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu ayrıca Sörloth'un Liepzig'e transferinin olmaması durumunda geri dönüp dönmeyeceği sorusuna ise "Şuanda zaten Trabzonspor’un sözleşmeli oyuncusu. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor