Ağaoğlu'ndan siyaset eleştirisine sert yanıt; Bana saydırmayın!

Başkan Ahmet Ağaoğlu, kendisine yöneltilen siyasi eleştirilere yanıt verdi.

Ağaoğlu'ndan siyaset eleştirisine sert yanıt; Bana saydırmayın!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde başta  CHP İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Bakan Berat Albayrak üzerinden kendisine yapılan eleştirilere Divan Genel Kurulu'nda yanıt verdi.

Eski yöneticinin gündeme getirdiği konu üzerine kürsüye gelerek konuşan Ağaoğlu  "Ben sporu kullanarak siyasete girmek istesem 40 yıldır çoktan girerdim. Siyaset mi spora girdi yoksa spor mu siyasete girdi? Bana saydırmayın, kulüpler de yöneticilik yapıp siyasete girenlerin sayısı çok fazla. Ben kulübün bekası için önceki yönetim döneminde Hikmet Sami Türk’ün Koray Aydın’ın Mesut Yılmaz’ın kapısına gittim. Bu kadar yükün altına inanç uğruna girdim. Bu kolay bir yük değil. Şikayet etmiyorum ama bunu kolay algılamayın. Siyaset farklı spor farklı." ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu altyapya mecburiyetten dönüldüğü iddiaları üzerine de  "Bakın mecburiyetten altyapıya dönmedik. Konuşma tutanaklarımıza bakın. 1990lı yıllardan beri Ahmet Ağaoğlu’nun hayalidir altyapı.  Altyapıya yapılan ve yapılacak olan yatırımlar yeterli mi değilş modern mi değil.  Trabzonspor gerçeği altyapıysa , bu gerçeğe yatırım üst düzey olmalıdır. " şeklinde konuştu.

Ağaoğlu son olarak "Trabzonspor uğruna çektiğim çile benim için zevktir. Ben bu kulübe çok şey borçluyum. Ömrümün geri kalanını bu kulüp için çalışarak geçirsem de bu borcu ödeyemem" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor