Ağaoğlu'ndan şike süreci açıklaması

Ağaoğlu şike süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu'ndan şike süreci açıklaması
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un haftasonu gerçekleştirilecek kongresinde başkan adayı olan Ahmet Ağaoğlu basın toplantısı gerçekleştirdi.

Ağaoğlu toplantıda şike sürecine dair de açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu şöyle konuştu;

Şike süreci ile ilgili devam eden bir hukuki süreç var. FİFA’da nöbet tutan arkadaşlar var. Onlara saygılarımı sunuyorum. Desteklerimiz ve enerjimiz onlarla. Bizim de bu sıkıntıların içinde bulunduğumuz dönemler oldu. Burada mücadeleyi kayıtsız şartsız vermemiz lazım. Trabzonspor iki ağır travma yaşadı. 1996 ve 2011. Bu süreçleri yönetemedik. 96’daki travmayı kısa sürede atlattık. Ancak 2011 de yaşadığımız süreci atlatamadık. Haklı olduğunuzda kamuoyu hakkınızı zaten verir. Orada bir politika değişikliği olabilirdi. Savaşa devam her şeyi kullanarak ama burada da yönetime göreve devam. Kulübü ayrı tutarak. Bira farklı bir strateji ile biz bunu yönetmeyi düşünüyoruz. Haksızlığa uğrayan bir Trabzonspor vardır. Geçen yönetimlerde bunun savaşını verdiler ancak bunun etkilerini kulüpten uzak tutmak lazım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor