Ağaoğlu'ndan maç sonu açıklama: Kalbimde tabiki final var

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sparta Prag maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'ndan maç sonu açıklama: Kalbimde tabiki final var

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sparta Prag maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu: "Rekor seyirci vardı. 1-1 ile de tur atlayabilirdik. Son dakikada gelen galibiyet golüyle taraftarı selamlamak merhaba demek herşeyin üzerinde. Onlar herşeyin en güzelini hakediyorlar. Bu sıcak havada buraya geldiler. Arkadaşlarımızın hepsine ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Ön eleme maçı da olsa bir Avrupa takımıyla oynanan ilk resmi maçımızdı. Bunu sezonun açılış maçı olarak da düşünebiliriz. Biraz stresli oldu ama stres de bu işin güzel tarafı.

HEDEF SAVAŞA SAVAŞA DEVAM ETMEK
"Hazırlık maçları dahil 18 maçtır yenilmeyen bir Trabzonspor var. Bu çok önemli. Başarıya alıştık ama devam ettirmek önemli. Biz de hedef savaşa savaşa devam etmek. Savaşmadan çalışmadan hiçbir maç kazanılmaz. O nedenle Avrupa Ligi’nde gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Bu final mi olur çeyrek final mi olur bilemem. Bana sorarsanız gönlümde tabi ki final var. A takım ve rezerv takımla birlikte 52 futbolculuk bir kadromuz var. 3 kulvarda da o zirve için mücadele edeceğiz. Biraz tabi ki şansa da ihtiyacımız olacak. Saha dışı faktörlerden de etkilenmememiz gerekir."

BEN BURAYA HİZMET ETMEYE GELDİM
"Kulübün başkanlarına baktığınızda en başından beri, eğer Şamil Ekinci bu kulüpte başkanlık yaptıysa Ahmet Ağaoğlu’nun başkan olarak anılması bana göre vicdansızlık. Ben buraya hizmet etmeye geldim. Zaten klasik bir başkan olarak davranma şansım yok ben öyle biri değilim. Genel kurul bize hizmet etme görevi verdi. Kulübün düzlüğe çıkarılması görevi verildi. O yüzden, gömlek, kravat tak falan öyle protokol başkanı değilim. Ben o adam değilim."

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ...
"Transfer dendi netice itibariyle Sorloth diye bir arkadaş geldi 3 idman yaptı orada son saniyede attığı golle turu getiren oldu. Trabzonspor ihtiyacı olan mevkilere bütün kriterlere uyduğu takdirde, buna herşeyi dahildir. İzleme ekibinin tavsiyesi ve teknik ekibin onayıyla transfer yapılıyor. Bugüne kadar yaptığımız transfer çalışmalarına bakarsak kendimize yüz üzerinden 75-80 veririm."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor