Ağaoğlu'ndan kura yorumu: "Gruptan çıkma şansımız yüksek"

Ahmet Ağaoğlu UEFA Avrupa Ligi grup kurasını değerlendirdi.

Ağaoğlu'ndan kura yorumu: "Gruptan çıkma şansımız yüksek"

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu UEFA Avrupa Ligi Grup Kuralarını sonrasında Trabzonspor’un Basel, Krasnodar ve Getafe ile eşleşmesini değerlendirdi.

“GRUPTAN ÇIKMA ŞANSIMIZ YÜKSEK”

Ağaoğlu, “Basel ve Kransodar benim bildiğim takımlar. Bu süreçte araştırdığımız takımlardı. Getafe konusunda çok bilgi sahibi değilim. Birbirine eşit olabilecek takımlar. Dün oynadığımız AEK maçının ilk yarısındaki oyunu oynamazsa bu gruptan çıkma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“MİLLİ ARADAN SONRA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Ağaoğlu, “Geniş bir kadroya sahibiz. Avrupa Ligi hedeflenerek yapılmış transferler bunlar. Trabzonspor son 16 gün içinde 6 maç oynadık. Takım bir hayli yıprandı. Milli maç arası biraz daha toparlamamıza yardımcı olacak. Antrenman eksiği olan oyuncuların daha güçlü olmasını sağlayacak. Bana göre herhangi bir sıkıntı yaşamayız. Şartlar ne olursa olsun Trabzonspor zirve mücadelesinin gerisinde kalmaz. Ben Avrupa Ligini çok istiyordum. Kent uzun zaman Avrupa kupalarından uzak kalmıştı: Taraftarın ilgilini buraya çekmek maddi durumumuzu düzeltmek anlamına geliyor. Gençlerimiz açısından da önemli maçlar. Yorulduk ve yıprandık ama 15 günlü süreç içinde eksiklerimizi tamamlayarak devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor