Ağaoğlu'ndan kongre üyelerine mesaj

Ağaoğlu: Hepimize önemli görev ve sorumluluklar bekliyor

Ağaoğlu'ndan kongre üyelerine mesaj
Haber61 Haber Servisi

Haftasonu gerçekleştirilecek olan Trabzonspor kongresinde başkan adayı olan Ahmet Ağaoğlu kongre üyelerine mesaj gönderdi.

Kongre üyelerinin telefonlarına mesaj gönderen Ağaoğlu üyeleri kongreye katılmaları için davette bulunarak şu ifadeleri kullandı;

Hepinizin bildigi gibi kulubumuzun olaganustu genel kurulu 7-8 Nisan tarihlerinde gerceklestirilecektir. Icinde bulundugumuz zorlu surecte hepimize onemli gorev ve sorumluluklar dusmektedir. Sizlerin genel kurulumuza katilarak kulubumuzun gelecegine sahip cikacagina inaniyorum. Cunku gun birlik olma gunudur. Kongre icin yapacaginiz fedakarlik ve ayiracaginiz degerli zamaniniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyor, Trabzonspor'umuzu el birligiyle hak ettigi yere cikarabilmek umuduyla hepinizi saygiyla selamliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor