Ağaoğlu'ndan gözdağı: Ayağımızın takılacağını düşünenleri hayal kırıklığına uğrattık

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün borçlarıyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Ağaoğlu'ndan gözdağı: Ayağımızın takılacağını düşünenleri hayal kırıklığına uğrattık

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'dan ayrılan Ersun Yanal, Aykut Demir, Mehmet Ekici ve Özer Hurmacı'ya yapılacak ödemeler konusunda umutlu olduğunu söyledi. 

Bordo mavili takımdan önceki dönemde ayrılan eski oyuncuları Özer Hurmacı, Aykut Demir, Mehmet Ekici ve eski Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, kulüpten 30 Milyon TL'yi bulan alacaklarına yönelik ödeme konusunda açıklama yapan Başkan Ağaoğlu, ekonomik sorunların üstesinden geleceklerine inandığını aktardı. 

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA LİSANSA ENGEL BORÇLARI TEMİZLEYECEĞİZ

Başkan Ağaoğlu, "10 gün içinde ödememiz gereken bir miktar var. Bugüne kadar nasıl geldiysek bundan sonrada aynen devam edeceğiz. Çok iyi bir yönetimimiz var. Çok özverili çalışan tecrübeli bilgi sahibi. Bir kaynak kapandığında diğerini açacak tecrübede arkadaşlarımız var. Ekonomik sorunların üzerinden başarıyla geldik. 3 aylık süreçte devasa boyutlardaki borçlardan dolayı ayağımızın takılacağını düşünenler vardı. Onları hayal kırıklığına uğrattık. Trabzonspor gibi bir kulübün içinden çıkamayacağı sorun yoktur. Sıkıntılı dönemler olur ama yere düşmez. Önümüzüdeki hafta bu lisansa engel borçları temizleyeceğiz. İleriye dönük olan borçları da yapacağız" diye konuştu.

Transfer çalışmaları için ayrılan bütçeye değinen Ağaoğlu, "Trabzonspor transfere 100 milyon Euro’ya kadar para harcamaz. Biz daha bir kuruş harcamadık. Ama harcayacağımız rakamlar belirlendi. Transfere ne kadar para vereceğimiz belli. Sınıra dayanarak ödüyoruz ama netice itibariyle ödemeye de devam edeceğiz." diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler