Ağaoğlu'ndan Gökdeniz'e yanıt

Gökdeniz Karadeniz'in sitemkar açıklamalarına Ahmet Ağaoğlu'ndan yanıt geldi

Ağaoğlu'ndan Gökdeniz'e yanıt

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı TV programında önemli açıklamalarda bulunurken Gökdeniz Karadeniz'in sitemkar açıklamalarına da yanıt verdi.

Gökdeniz Karadeniz'in kendisi için çok özel bir futbolcu olduğunu dile getiren Ağaoğlu "2000 yılında yönetime geldiğimizde 5 aydır maaş alamayan futbolcuların içindeydi. Aradan bir süre geçtikten sonra ‘başkanım, bize 1 sene sonra verseniz de olur’ dedi. Onların vaziyetini toplayıp 1 sene bu kulüpten para almadan mücadele etmiş. Trabzonsporluluğundan hiçbir şekilde şüphe duymayacağım oyuncuların başında gelir. Bu çocukların hakkını ödeyemeyiz. O süreç içinde bize en büyük desteği veren oyuncuların başında geliyordu. Gökdeniz, Hami... Jübile olur mu? Durun daha yeni bıraktı... Bende onu bir iki yerde duydum. Çok üzüldüm. Benim hesabıma girenler, belki görüyordur, benim bir tane futbolcuyla fotoğrafım var o da Gökdeniz’dir. Fatih Tekke de benim için çok özeldir." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor