Ağaoğlu'ndan esprili Sümer cevabı; Belki unuttu, niye uyandırıyorsunuz?

Ağaoğlu, Özkan Sümer'e yöneltilen "90 Bin TL ücret alıyor" iddialarına yanıt verdi

Ağaoğlu'ndan esprili Sümer cevabı; Belki unuttu, niye uyandırıyorsunuz?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, kendisine yöneltilen "Özkan Sümer 90 Bin TL maaş alıyor" iddialarına yanıt verdi.

Ağaoğlu "Bir takım eleştiriler var. Bu Divanda da oldu. Özkan Sümer'i göreve getiren Trabzonspor Kulübü yönetim Kurulu. Dolayısıyla her türlü tasarrufundan sorumlu olan biziz. Daha 2-3 hafta görev yapan kulübün her kademesinde görev yapmış bir insanı eleştirmenin sağlıklı olduğun düşünmüyorum. İcraata başlar da olumsuz şeyler yapar o zaman eleştirelim. Biz Özkan Sümer’i bu güne kadar para konuşmadık. Bir grup arkadaşsınız bir yere yardıma gidiyorsunuz, ne kadar para alacağım diye sormazsınız. O konu ile ilgili konuşmadık.Bugüne kadar da hiç konusu olmadı." şeklinde konuştu. Ağaoğlu ayrıca Sümer'in para konuşmamasıyla ilgili soruya "Belki unuttu, ne uyandırıyorsunuz." diyerek espirili bir cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor