Ağaoğlu'ndan Çimşir'e destek

Trabzonspor'da Başkan Ağaoğlu, teknik direktör Çimşir ve futbolcularına moral verdi

Ağaoğlu'ndan Çimşir'e destek

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ligde üst üste yaşanan puan kayıplarına rağmen teknik direktör Hüseyin Çimşir ve futbolculara olan inancından bir şey kaybetmedi. Ağaoğlu'nun, Çimşir ile yaptığı uzun görüşmede, "Size ve takıma olan inancımızdan bir şey kaybetmedik. Hepinize hâlâ güveniyoruz. Kafanızı kaldırın" dediği öğrenildi.

Trabzonspor'un önce Alanya ardından A.Gücü ile berabere kalarak zirve yarışında 4 puan bırakması üzerine başkan Ahmet Ağaoğlu devreye girdi. Ahmet Ağaoğlu teknik direktör Hüseyin Çimşir'e destek vererek, moralini yüksek tutmasını istedi. Başkan, Çimşir ile yaptığı uzun görüşmede, "Hocam biz sana inanıyor ve güveniyoruz. Desteğimizin ve inancımızın her zaman sizinle olduğunu bilin. Birlikte başaracağız... Sonuna kadar camia arkanızda" ifadelerini kullandı.

RAKİPLERİN KAYBI TESELLİ OLDU
TAKIMA da bir konuşma yapan Başkan Ağaoğlu, "Buraya kadar siz getirdiniz. Burada vazgeçmek veya mücadeleyi bırakmak gibi bir duygunuzun olmadığını da biliyorum. O yüzden oynayacağımız ilk maçtan (G.Saray) itibaren mücadele ruhuyla sahada olalım" diye konuştu. Bu arada Başakşehir ile G.Saray'ın berabere kalması ve Sivas'ın kaybetmesi Fırtına'ya teselli oldu. Fırtına, G.Saray'ı yenmesi, Başakşehir'in Antalya'da kaybetmesi halinde yeniden zirveyi geri alma şansına sahip.

Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor